Kendte Mærker

Barnestol Cykel - Barnestol Til Cykler også Kaldet Barnesæde og Børnesæde Til Cykel.

I denne kategori finder du vores forskellige og selvfølgelig godkendte barnestole til cykler.

Yepp Barnestol også kaldet Yepp Maxi Barnestol er det mest anvendte i danmark. Den har vundet testen hos TÆNK flere gange som den bedste og sikreste barnestol på marked.

Bobike Barnestolen er også rigtig god og har været danskernes favoti barnestol i mange år.

Cykelstol - Barnestol

 • SPAR
  400,00
  DKK

  Yepp Maxi Cykelstol Til Børn - Sort

  Yepp Maxi Barnestol Til Cykel Yepp Maxi er blevet test af TÆNK flere gange og er hvergang blevet testvinderen. Alder: 9 måneder til 8 år Barnets vægt: Max 25 kg. Monteres direkte på bagagebæreren Super nem montering Sikker og helt perfekt valg CE- Godkendt
  DKK 1.199,00
  DKK 799,00
  LÆG I KURV
  3-5 dages levering

Cykelstol Til Børn

Peter Steketee, Thule Area Sales Manager West Europe, er tilfreds med denne gode nyhed: 'Thule står for innovation, sikkerhed og kvalitet og ved altid, hvordan man kan bevise det. Efter overtagelsen af Yepp, arbejdede Thule hårdt på den nye Thule Nexxt-linje. Denne pris er kronen på vores arbejde. '


Thule Nexxt Yepp Maxi Cykelstol Til Børn 9-25 Kg

Thule Nexxt Maxi er meget nemt at installere takket være den innovative og nem montering. Sædet er hurtigt at montere / demontere på enhver bagagerum, der kan klare 25 kg belastning. Universalsystemet sikrer, at sædet passer til standardbagagebærere, men også på bagagebærere med et EasyFit-vindue uden brug af en adapter. Det moderne og lette design af cykelsædet er designet til at transportere børn komfortabelt og sikkert under daglige cykelture.

Læs Også Yepp Vinder Baby Innovationspris 2017

Thule er vinderen af Baby Innovation Award 2017 i kategorien Mobilitet med Thule Nexxt Maxi , børnesædet bag på cyklen. Juryen valgte vinderen fra 21 nominerede produkter. Præmierne blev præsenteret på Nio Måneder Fair i RAI. En professionel jury af eksperter, sammen med online-vælgerne, bestemte vinderne i de forskellige kategorier. Thule Nexxt Maxi udmærker sig i sikkerhed og brugervenlighed. Det innovative sæde har et ergonomisk design og mange smarte funktioner. Det er for eksempel udstyret med et 5-punkts sikkerhedssele i kombination med et smart magnetisk lukning, som et barn ikke kan åbne.