Madkasse Til Børn & Drikkedunke

MADKASSE Til BØRN OG MADKASSE MED RUM

Har dit barn behov for en ny lækker madkasse og måske med nogen af de kendte superhelte som Marvel Avengers, Spiderman eller måske en sød madkasse med Gurli Gris eller Frozen? så har du klikket dig ind på den helt rigtige kategori. Vi har nemlig samlet alle vores madkasser til børn, babyer og skolebørn herunder så du har et hurtigt overblik over alle vores modeller. De fleste af vores madkasser til børn er med Disney Motiver eller andre kendte ansigter som børnene kender fra Tv og Youtube.

Madkasse Til Børn, Madkasse Baby & Madkasse Til Vuggestue Børn

MADKASSE TIL BØRN MED RUM / RUMDELER

Har du brug for en madkasse hvor du kan dele indholdet op i to rum? altså så du kan dele rugbrød og frugt op eller så leverpostejs-maden ikke kommer i kontakt fine-stangen? Vores madkasse Mepal klare nemt denne opgave, du kan nemlig tilføje eller fjerne den medfølgende skillevæg så du nemt kan dele madkassen op i 2 rum. Når du skal rengøre en madkasse med to rum er det lige så nemt som at rengøre en madkasse med et stort rum. Alle vores madkasser fra Mepal og alle de andre modeller vi har kan vaskes i opvaskemaskinen.

MADKASSER TIL BØRN I GOD KVALITET

Låget på madkassen skal sidde fint fast, men skal samtidig kunne åbnes af børn, netop denne kombination har alle vores madkasser til børn. De fleste børn i Vuggestuen, Børnehaven eller i skolen har en madkasse og det er bestem ikke lige meget hvilken model det er. En madkasse skal nemlig være smart og være med det helt rigtige design, for hvilket barn vil måske have den som var populær sidste år og måske med noget som er blevet pinligt fordi man er blevet stor.

BILLIGE MADKASSER OG DE RIGTIGE MODELLER

En ny klassisk madkasse til børn har traditionelle former og størrelser ligesom en gammeldags madkasse. en firkantet plastik kasse med vippelåg eller kliklåg og du kan blandt andet finde populære mærker som: Marvel Avengers, Paw Patrol, Gurli Gris, Masha og Bjørnen, Frozen, Starwars, Disney Cars og mange andre kendte brands fra Disney og fra Tv serier som børnene følger.

MADKASSE OG DRIKKEDUNK

Vores drikkeflasker til børn er selvfølgelig fremstillet i samme gode kvalitet som vores madkasser på En god drikkedunk er en som holder helt tæt når den er lukket, så alt i tasken ikke er vådt i når ankommer til vuggestuen, børnehaven eller i skolen. En drikkeflaske skal være ment at åbne for barnet og nemt at rengøre. Alle vores drikkedunke kan vaskes i opvaskemaskinen og har alle godkendelser en drikkedunk skal have såsom CE godkendelsen og BPA samt Phtalat fri.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord