Kendte Mærker

Se fuld størrelse

Hasbro Monopoly - Fortnite Edition Brætspil

Hasbro Monopoly - Fortnite Edition Brætspil

I denne spændende Fortnite-udgave af Monopoly-spillet kæmper du imod modstandere og prøvet at undgå stormen for at overleve.

  • Fra 13 år+

Flere detaljer

Pris  DKK 229,00

          

        
LÆG I KURV

Send en besked

Hasbro Monopoly - Fortnite Edition Brætspil

Brætspelet inkluderer elementer, der er inspireret af videospillet, herunder Fortnite-lokationer og Loot chest cards.
I stedet for monopolpenge tjener spillere Health Points (HP). Vælg først en karakter: vælg mellem 27 fantastiske outfits (skins).
Derefter er det tid til at kæmpe.

Hent health packs, byg vægge og skad dine modstandere. Hver gang en spiller går, frigiver de Stormen; undgå den eller tab HP.
Ligesom i Fortnite videospillet vinder den sidste spiller som står tilbage!

Inkluderer spillebræt, 27 papkort med forskellige personer, inkl. bundstitiv, 15 Storm kort, 16 lokationskort, 16 Loot chest cards, 8 vægkort, 1 nummereret matrice, 1 action matrice med etiketter, 110 Health Point mønter, og spilguide. (ej på dansk)

MONOPOLY: FORTNITE EDITION BRÆTSPIL:

Fortnite fans, denne udgave af Monopol-spillet er inspireret af det populære Fortnite videospil! Det handler ikke om, hvad spillerne ejer; det handler om hvor længe de kan overleve.

FOR FORTNITE FANS: I Monopoly:

Fortnite Edition brætspil kræver det 2 til 7 spillere som kæmper mod deres modstandere og undgår Stormen for at overleve; den sidste spiller som er tilbage vinder.

FORTNITE EGENSKABER OG SUNDHEDSPUNKTER:

Monopolet: Fortnite Edition brætspil indeholder kendte lokationer, og spillerne prøvet at tjene Health Point-chips i stedet for monopolpenge for at blive i spillet.

ALDER:

Fra 13 år+