Pop It Bubble Fidget plader

POP IT BUBBLE FIDGET TOY DANMARK

Vi fandt 26 varer.

Viser 1-26 af 26 vare(r)

  Blæksprut Vendbar - Kendt Fra TikTok

  På fjernlager (Med forbehold for udsolgt)
  Vis rabatter
  AntalStykprisI altKøb
  2 44,00 kr. 88,00 kr.  
  4 42,00 kr. 168,00 kr.  
  50 39,00 kr. 1.950,00 kr.  
  100 36,00 kr. 3.600,00 kr.  
  49,00 kr.
  Pris

  Pop It Bubble Fidget Toy Plader

  Dette kan spilles som et spil hvor det gælder om ikke at være den som popper den sidste bobbel. Regler for to spillere:  Sæt jer overfor hinanden og skift mellem at trykke på boblerne. Du skal trykke på 1-4 bobler af gangen og den som så sidder tilbage med den sidste bobble har tabt spillet. Når alle bobblerne er trykket ned kan du blot vende pladen om og starte forfra. Elsker du også at trykke på boblerne fra Bobble plastik? så er denne Pop IT også lige noget for dig, for den sjove følelse og lyd kan du få igen og igen når du trykker på boblerne. Materialet er nem at rengøres med en varm fugtig klud.

  Pop It Bubble Fidget Toy

  Dansk leverandør af de populære POP IT spil & Legetøj. Pop IT Danmark kan købes i vores webshop til super gode tilbuds priser. Pop IT henvender sig til alle aldre og er super sjov at have med på arbejde og dyste mod kollegaerne eller til at have med i skolen eller en familie fødselsdag. Den sjove POP IT lyd giver den samme lyd som Bobbleplastik som de fleste elsker at poppe. 

  Pop IT Danmark & Pop IT Dansk Hjemmeside

  Thebestprice er beliggende i Store Merløse på Midtsjælland og vi har en stort webshop som tilbyder TikTok POP IT Bubble Fidget Toys gadgets og Legetøj. Vores danske lager leverer til alle privat adresser samt pakkeshops eller til erhvervs levering. Når du bestille Pop IT i danmark på en dansk hjemmeside sikre du dig selv en lynhurtigt levering, dansk service og rådgivning, en kanon retur politik og altid super billige tilbuds priser.

  Pop IT Fidget Toy Dansk

  Den nye super dille POP IT som er kendt fra TikTok er fremstillet i silicone og har den fedeste lyd når du trykker på de farvede Pop IT knapper. Pop IT Fidget Toy Dansk er et strategisk spil, anti stressende, blød og lækker og super sjov at trykke på. Du kan have Pop It med over alt da de fleste af modellerne kun er ca. 12x12 cm og bøjelige. Pop IT Fidget Toy Dansk fås i mange farver, forskellige former og størrelser. De mest populære Pop It er Hånden, hesten og de flotte Limited Edition som er lavet i multi farver.

  Opret nu konto

  Har du allerede en konto?
  Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord