Pop IT - Kendt Fra Tik Tok

POP IT BUBBLE FIDGET TOY DANMARK

Mangler du et fidget legetøj til dine børn, der har brug for sjov, god lyd og en anderledes måde at lege på? Så kan Pop IT spil være lige det, I har brug for hjemme, eller måske på institutionen. Pop IT er sjovt legetøj, der fås i mange forskellige former og farver.

Viser 1-16 af 16 element(er)

POP IT BUBBLE FIDGET TOY DANMARK

Mangler du et fidget legetøj til dine børn, der har brug for sjov, god lyd og en anderledes måde at lege på? Så kan Pop IT spil være lige det, I har brug for hjemme, eller måske på institutionen. Pop IT er sjovt legetøj, der fås i mange forskellige former og farver.

Pop IT Fidget Toy

Den nye super-dille Pop IT, som er kendt fra TikTok, er fremstillet i silikone og har den fedeste lyd, når du trykker på de farvede Pop IT bobler. Pop IT Fidget Toy er et strategisk spil, der virker anti-stressende. Det er blødt, lækkert og super sjovt at trykke på for både voksne og børn. Du kan have Pop IT med dig over alt, da de fleste af modellerne kun er ca. 12x12 cm og bøjelige. Elsker du også at trykke på boblerne på bobleplastik? Så er Pop IT også lige noget for dig, for den sjove følelse og lyd kan du få igen og igen, når du trykker på boblerne.

Pop IT Fidget Toy fås i mange farver, forskellige former og størrelser. De mest populære Pop IT er Hånden, hesten og de flotte Limited Edition som er lavet i regnbuefarver.

Pop IT pakkes let sammen

Elsker I regnbuefarverne, er det helt sikkert et fantastisk valg, der er nemlig mange forskellige at vælge mellem. Det kan også være farverne er irrelevante, og så er der endnu flere figurer, du kan nyde godt af. Det praktiske ved at de er lavet i silikone, er uden tvivl ikke bare at de er lettere at rengøre, som man kan gøre med en fugtig, varm klud, men også hvor bøjelige de er. Du kan nemlig hurtigt pakke dem sammen, og lægge dem i tasken. Derfor kan børnene også have dem med i skolen, eller let finde plads til dem, hvis de skal på lejrtur. De har dermed mulighed for at hygge sig om aftenen, enten selv eller med deres venner.

Pop IT Bubble Fidget Toy som spil

Dette legetøj kan anvendes som et sjovt spil, hvor det gælder om ikke at være den, der popper den sidste boble. Regler for to spillere: Sæt jer overfor hinanden og tryk på skift på boblerne. Du skal trykke på mellem 1-4 bobler ad gangen, og den, som så sidder tilbage med den sidste boble, har tabt spillet. Når alle boblerne er trykket ned, kan du blot vende pladen om og starte forfra. 

Pop IT er sjov for hele familien

Vi er en dansk leverandør af de populære POP IT spil & Legetøj. Pop IT Danmark kan købes i vores webshop til super gode tilbudspriser. Pop IT henvender sig til alle aldre og er super sjove at have med på arbejde og dyste mod kollegaerne, eller til at have med i skolen eller en familie fødselsdag. Den sjove Pop IT er altså lavet til sjov for både voksne og børn, der helt sikkert kan bruge flere timer med dem, alene og med andre.

Vi leverer Pop IT i hele landet

Foruden at finde Pop IT på vores webshop, kan du også finde det i vores fysiske butik, der er beliggende i Store Merløse på Midtsjælland. Vores danske lager leverer til alle privatadresser samt pakkeshops, men vi kan også sagtens levere til erhvervsadresser. Bestiller du til en dansk adresse, kan du være sikker på, at vi leverer lynhurtigt. Derudover er du sikret den bedste kundeservice og rådgivning, en kanon retur politik og altid super billige tilbudspriser. Derudover kan du altid være sikker på let betaling som bl.a. kan klares med MobilePay.