HJEM, HAVE & KONTOR

 • Kontor Artikler

 • Madkasse Børn - Madkasse Paw Patrol - Madkasse Vuggestue

  Madkasser til børn i god kvalitet i de kendte Disney mærker og andre madkasser med kendte ansigter.
  Låget på madkassen skal sidde fint fast, men skal samtidig kunne åbnes af børn og skal også nemt kunne rengøres.
  En madkasse har selvfølgelig den smarte funktion at skulle kunne holde maden samlet, og det er jo kun en fordel de praktiske madkasser også er seje og flotte at have med.
  Vi har billige madkasser til børn i traditionelle former og størrelser og du kan blandt andet finde populære mærker som:
  Marvel Avengers, Paw Patrol, Peppa Pig, Masha og Bjørnen, Frozen, samt Cars (Biler) og mange andre kendte brands fra Disney.

  Vores Madkasser og Drikkedunke

  Vores drikkeflasker til børn er selvfølgelig samme gode kvalitet som til voksne, men det skal også være en tæt drikkeflaske som samtidig også er nemt for barnet at åbne. Altså en drikkedunk der holder tæt, også når skoletasken hopper eller flyver rundt. Alle vores madkasser og drikkedunke er uden BPA og Phtalater som selvfølgelig er et must!

  De Bedste Madkasser og Drikkedunke Til Børn og Unge

  Kvalitet betyder meget for en børnefamilie, men designet er ikke uden betydning. Vi har derfor valgt de bedste brands til dig: Spiderman, Cars, Frost, Paw Patrol, Gurli Gris, Masha og bjørnen og Avengers madkasser, samt tilhørende drikkedunke til de fleste madkasser.

 • Skal du bruge kasser til opbevaring?

  Her på siden har vi samlet div. kasser og bokse til opbevaring af dine ting og sager

 • Nøgleringe

 • Pengekasse og Pengeskabe Til Børn

  Pengeskabe og klassiske pengekasser i børne størrelser. Lille pengekasse eller lille pengeskab til børn er meget populære og du vil helt sikkert ikke gå galt i byen hvis du køber sådan et til dit barn.

  Pengeskab til børn

  De fleste børn ville elske at have sig helt eget pengeskab hvor de kan gemme sjove, pinlige, hemmelige eller værdifulde ting. Pengeskab til børn med kode eller nøgle.

Viser 1-62 af 326 element(er)