Ferie lukket d. 1-22 Juli
- køb for 500kr og få -30% & gratis fragt i perioden d. 1-22 Juli -

Cykel Tilbehør

Cykel Tilbehør

 • Cykelhjelm Til Børn Og Voksne

  Der kan være meget fornuft i at bære cykelhjelm. En cykelhjelm kan være med til at beskytte dit hoved og samtidig er en cykelhjelm en god forsikring når det går galt på cyklen. Derfor er det meget vigtigt at beskytte det. På de fleste cykelhjelme er priserne meget konkurrencedygtige i forhold til vores kollegaer på nettet der sælger cykelhjelme.

 • I denne kategori kan du finde vores pynt til cykel

  Skal du pimpe en brugt eller ny cykel op, så kan du hos os finde mange sjove og anderlede produkter som gør cyklen mere spændende og sjov for børnene.

 • Ringeklokke

  Se vores udvalg af flotte ringeklokker til cykler. Vi har selvfølgelig den klassiske lille sorte eller sølvfarvet ringeklokke som passer til alle cykelstyr. Vi har også et sjovt udvalg af ringeklokker til børn med bl.a. Paw Patrol, Disney Prinsesserne, Frozen, Gurli Gris, Batman, Spiderman og mange flere.

 • I denne kategori finder du din cykelkurv til de fleste behov

  Vi har de mest populære cykelkurve på lager til hurtigt levering. Har du brug for en cykelkurv foran eller en cykelkurv bagpå, så har vi de mest solgte kurve i den klassiske trådnet lavet i stål.

 • Leder du efter en cykelpumper til Mountainbikes, racercykler, barnevogne, klapvogne eller bare til helt alm. cykler, så har vi det du skal bruge.

  En cykelpumpe er et værktøj, der bruges til at pumpe luft i cykeldæk. Den kan være håndholdt eller fastgjort til cyklens stel. Ved at bruge en cykelpumpe kan man opretholde det rette lufttryk i dækkene, hvilket er vigtigt for at opnå en sikker og behagelig kørsel på cyklen.

 • CYKELGARAGE

  Cykelgarage samt Regnovertræk til din cykel.

  Alle vores Cykelgarager er fremstillet i god kvalitet og er for det meste fremstillet i nylon eller plast. På nogle af vores cykelovertræk er der også sejlringe monteret ind i, som gør at du kan låse cykelgaragen fast med en tynd kædelås. velcrobånd og elastik i bunden af garagen er der også på nogen af modellerne, som sikre at regnovertrækket ikke flyver af cyklen når det blæser. Cykelovertræk til ladcykel. Se vores regnovertræk og cykelgarager til ladcykler som: Christiania Bikes, TrioBike, Bullitt, Black Iron Horse, Sorte Jernhest, Nihola, Winther, Royal Cargobike FourRunner og mange flere.

 • Cykellygter til de fleste behov

  Skal du bruge en cykellygter som lyser vejen op foran dig? eller har du bare behov for små billige cykellygter, så kan du her på denne side finde cykellygter som dækker de fleste behov. Vi har cykellygter som kan sidde på bagagebæreren, på forgaflen, styret eller sadelpinden.

 • Cykellås

  Danmark har deres helt egen standard for godkendelse af cykellåse. Denne godkendelse foretages af Dansk varefakta nævn og for at få godkendt en cykellås, skal producenterne betale en sum penge til Dansk Varefakta nævn. Dette er det ikke alle producenter, som vil. Der findes rigtig mange standarder for godkendelse af cykellåse og mange af de store producenter kan være godkendte efter nogle udenlandske standarder, som er langt strengere end de danske standarder og derfor vil de ikke altid betale for at få lavet endnu en test af deres cykellåse. For de helt store leverandører til det danske marked såsom Basta og Abus kan det dog godt betale sig at få lavet en ny test af cykellåsen, så de kan få godkendt deres låse efter den danske standard også.

 • I Denne kategori finder du cykelskærme til MTB, Racercykel skærme & Cykelskærme til alm. cykler samt børnecykler. Vi har også skærme med indbygget ledning til eks. dynamolygter som er påsat på skærmen eller på bagagebæreren.

 • Se vores udvalg af de klassiske bagagebærer som kan sidde foran eller bagpå. Se også vores flotte frontlad som giver et flot look og som giver dig mulighed for at have flere ting/varer med på cykelturen

 • Cykelstol Til Børn

  Peter Steketee, Thule Area Sales Manager West Europe, er tilfreds med denne gode nyhed: 'Thule står for innovation, sikkerhed og kvalitet og ved altid, hvordan man kan bevise det. Efter overtagelsen af Yepp, arbejdede Thule hårdt på den nye Thule Nexxt-linje. Denne pris er kronen på vores arbejde. '

 • Støttehjul til de små børnecykler og junior cykler som har 12, 16, 18 eller 20" hjul. 

Viser 1-62 af 142 element(er)
Cykel Tilbehør