Ferie lukket d. 1-22 Juli
- køb for 500kr og få -30% & gratis fragt i perioden d. 1-22 Juli -

Cykel Reservedele

Cykelreservedele

 • Cykelslanger Til Racecykel, Cykelslanger Til MTB og Cykelslanger Til City bikes

  Skal du bruge cykelslanger? så er du her kommet til den helt rigtige kategori.
  Her ser du nemlig hele vores udvalg af cykelslanger til racercykel, cykelslanger til børnecykler, cykelslanger til MTB, cykelslanger til city bikes.
  Cykelslanger fås selvfølgelig som meget andet i forskellige prisklasser og kvaliteter. Læs på de forskellige slange og køb den kvalitet der passer til dig og din cykel.

 • Gode og billige støtteben og sikre at din cykel ikke vælter og har en lang holdbarhed. Vi har faste modeller og støtteben som er justerbar som den passer til lige præcis din cykel.

 • Vi har almindelige pedaler til Herrecykler, damecykler, børnecykler, mountainbikes, racercykler & spinning cykler. 

  Nemt udvalg og hurtigt levering til en god pris

 • Find nemt den cykelkæde som du skal bruge til din cykel. Vi har alle slags cykelkæder uanset hvilket cykelmærke du har og til alle gearsystemer.

  Skal du bruge en cykelkæde til indvendige Shimano, Sram eller Sturmey Archer gear så klik her og kom direkte ind til de cykelkæder som passer til din cykel.

 • Gearhjul

  Når du skal købe et nyt gearhjul eller tandhjul skal du være sikker på at du køber det som passer til din cykel. Du skal også gøre dig overvejelser som hvor stort tandhjulet skal være. Har du eks. et 18 Tands gearhjul og ønsker du at gearing skal være tungere, så skal du købe en mindre tandhjul. Her kunne du eks. Købe et 17 eller 16 tands tandhjul. Vær opmærksom på at hvis du sætter et mindre gearhjul på skal du også afkorte kæden og det kan du gøre med en kædeskiller som også er kaldet en kædesplitter. Ønsker du der i mod at gearingen skal være lettere, så skal du købe et større tandhjul. Værk opmærksom på at du så også skal købe en ny cykelkæde da kæden formentlig ellers bliver for kort. Vi anbefaler dog uanset at du skifter cykelkæden når du også skifter tandhjulet da det slides sammen. Skifter du ikke kæden når du udskifter dit tandhjul, kan du risikere at cyklen kammer over eller kæden rumler når du træder rundt.

 • Kassette & Krans til cykel

  I Denne kategori finder du 5 speed, 6 Speed, 7 Speed, 8 Speed, 9 Speed, 10 Speed, 11 Speed og 12 Speed kassetter / Kranse i forskellige billige prisklasser

 • Geardele til cykler er en vigtig komponent, der tillader cyklisten at justere modstanden i trækket på kæden og dermed lette eller svære cykling på forskellige terræner. Geardele består normalt af tandhjul, kassette og kæde.

  Forreste gear og skifteanordninger, som muliggør jævn og præcis gearskiftning. Ved at vælge de rigtige geardele kan cyklister tilpasse deres trækkraft for at opnå den optimale effektivitet og komfort under cykling.

 • Bestille almindelige bremseklodser, bremsewire, Bremsegreb, bremserør og små tilbehørs dele til bremser samt komplette bremser.

 • Gode Sadler som du ikke for ondt af. Vi har cykelsadler med skum eller med GEL. Søger du en blød cykelsadel så kan vi hjælpe dig og vi har 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb

 • Du kan købe både eger og nipler til cykler hos os Det er vigtigt at vælge de rigtige størrelser og materialer, der passer til din cykel, for at sikre en korrekt installation og lang levetid. Du kan også overveje at få det professionelt monteret, hvis du ikke er fortrolig med at gøre det selv.

Viser 1-62 af 420 element(er)
Cykelreservedele