Cykelslange

Cykelslanger Til Racecykel, Cykelslanger Til MTB og Cykelslanger Til City bikes

Skal du bruge cykelslanger? så er du her kommet til den helt rigtige kategori.
Her ser du nemlig hele vores udvalg af cykelslanger til racercykel, cykelslanger til børnecykler, cykelslanger til MTB, cykelslanger til city bikes.

Cykelslanger fås selvfølgelig som meget andet i forskellige prisklasser og kvaliteter. Læs på de forskellige slange og køb den kvalitet der passer til dig og din cykel.

Cykelslange | Cykelslanger Til Alle Typer Cykler

Vi fandt 41 varer.

Viser 1-32 af 41 vare(r)

Cykelslange il Damecykel, Cykelslange Til Herrecykel, Cykelslange Til Mountainbike

Hvordan vælger jeg den helt rigtige cykelslange?

Hvis du spørg dig selv om: Hvilken cykelslange skal jeg bruge til min cykel, så afhænger det helt af hvilket hjul den skal bruges til og hvilken dækstørrelse du køre med. Du skal kigge på siden af dækket og aflæse størrelsen. Husk også og se hvilken ventil type du skal bruge. F.eks. Racerventil (Presta), Dunlop ventil (standard/alm.) eller Auto ventil (bilventil)

Når du aflæser størrelsen på dækket: Står der f.eks 700x35, 26x1,95, 29x2,2 eller måske 700x32c

Der er mange forskellige måder at opgive størrelsen på dækket på. F.eks er dette mål 700x35c samme størrelse som disse tal, 37-622 / 28 x 1 5/8 x 1 3/8 (også kaldet 28")

Vi kan godt forstå at det kan være lidt svært nogen gange at vælge den rigtige størrelse. Derfor har vi hos Thebestprice forsøgt at gøre det så let som overhoved muligt. Klik dig ind på den slange du mener burde passer hvor du så herefter vil kunne se alle de størrelser som slangen passer til.

Hvis det stadigvæk er en for stor opgave at vælge den rigtige cykelslange, så tøv ikke med at kontakte os.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord