Madkasser & Drikkedunke

MADKASSER & DRIKKEDUNKE

Madkasse Børn - Madkasse Paw Patrol - Madkasse Vuggestue - Madkasse Baby

Madkasser til børn i god kvalitet i de kendte Disney mærker og andre madkasser med kendte ansigter.
Låget på madkassen skal sidde fint fast, men skal samtidig kunne åbnes af børn og skal også nemt kunne rengøres.
En madkasse har selvfølgelig den smarte funktion at skulle kunne holde maden samlet, og det er jo kun en fordel de praktiske madkasser også er seje og flotte at have med.
Vi har billige madkasser til børn i traditionelle former og størrelser og du kan blandt andet finde populære mærker som:
Marvel Avengers, Paw Patrol, Peppa Pig, Masha og Bjørnen, Frozen, samt Cars (Biler) og mange andre kendte brands fra Disney.

 

Vores Madkasser og Drikkedunke

Vores drikkeflasker til børn er selvfølgelig samme gode kvalitet som til voksne, men det skal også være en tæt drikkeflaske som samtidig også er nemt for barnet at åbne. Altså en drikkedunk der holder tæt, også når skoletasken hopper eller flyver rundt. Alle vores madkasser og drikkedunke er uden BPA og Phtalater som selvfølgelig er et must!

 

De Bedste Madkasser og Drikkedunke Til Børn og Unge

Kvalitet betyder meget for en børnefamilie, men designet er ikke uden betydning. Vi har derfor valgt de bedste brands til dig: Spiderman, Cars, Frost, Paw Patrol, Gurli Gris, Masha og bjørnen og Avengers madkasser, samt tilhørende drikkedunke til de fleste madkasser.

Madkasser og Drikkedunke til Børn - Køb Online og Få Hurtig Levering

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord