Cykelhjelm

Cykelhjelm Til Børn Og Voksne

Der kan være meget fornuft i at bære cykelhjelm. En cykelhjelm kan være med til at beskytte dit hoved og samtidig er en cykelhjelm en god forsikring når det går galt på cyklen. Derfor er det meget vigtigt at beskytte det. På de fleste cykelhjelme er priserne meget konkurrencedygtige i forhold til vores kollegaer på nettet der sælger cykelhjelme.

Cykelhjelm Til Børn Og Voksne - Billige Cykelhjelme Online

Skal jeg købe en cykelhjelm, spørger du dig selv

Det er endnu ikke lovpligtigt at køre med cykelhjelm i Danmark, men der kan være fornuft i at gøre det alligevel. Det er dig som den voksne der bestemmer om barnet skal køre med cykelhjelm, men om du gør det selv bliver jo dit eget valg. Man kan i sit stille sind undre sig over at voksne har så svært ved at tage cykelhjelm på, når alle test viser, at risikoen for en alvorlig skade minimeres væsentligt, med en cykelhjelm.
I dag er det lovpligtigt at have hjelm på når du kører på knallert eller motorcykel men på cykel bruger mange ikke hjelm. Mange fravælger en cykelhjelm på begrundelsen, at de har styr på det og ikke vil se dum ud, men med de nye designs er næsten alle hjelme i dag flotte og stilrene.

Der er en del du skal tage med i overvejelsen når der skal købes en ny cykelhjelm Billig cykelhjelm eller dyr

Godkendt cykelhjelm er et lovkrav Kvaliteten af en cykelhjelm Cykelhjelmen og dens pasform Skal det mon være Nutcase, Ventura eller andre kvalitetsmærker Nutcase er et godt valg til familien som kræver høj kvalitet, som samtidigt har flotte design. Ventura er ligeledes gode familiecykelhjelme med fokus på børn og folk der vil have et lidt vildere design.

Godkendte cykelhjelme er det et krav?

Alle cykelhjelme, som sælges i Danmark skal være godkendte. Det er ulovligt at sælge cykelhjelme som ikke opfylder den europæiske standard. Forbrugeren skal være sikker på at de køber en god og sikker hjelm til cyklen når der handles hos Thebestprice.dk CE EN 1078 er den normale standard for godkendelse af cykelhjelme i Europa. Amerikansk standard til godkendelse af en cykelhjelm er en del strengere, så cykelhjelme som også er godkendt efter amerikansk standard skulle være lidt bedre. I U.S.A har der været meget større krav til cykelhjelme og der har også været store krav fra forbrugerne vedrørende sikkerheden.

Du skal have en cykelhjelm som passer på hovedet med korrekt størrelse på din cykelhjelm

En godkendt hjelm skal selvfølgelig passe på hovedet, men hvis den ikke passer til hovedet giver den ikke sikkerhed. Derfor skal du have en cykelhjelm der sidder godt på hovedet på alle måder. Se vores guide til hvordan du finder den rigtige hjelm størrelse. Når du køber cykelhjelm, er det ikke godt nok, at en cykelhjelm er stor nok i omkredsen hvis så de andre mål ikke passer. En hjelm der er for stor ikke den beskyttelse som hjelmen burde gøre. Du må altså ikke lade dit barn vokse i hjelmen men den skal udskiftet i takt med at hovedet bliver større. Hjelmen kan falde af hvis du bliver kørt ned og den er for stor til hovedet og en påkørsel når hjelmen ikke passer vil give et slag mod indersiden af hjelmen og det kan være farligt. En hjelm skal sidde til, så den både beskytter mod stød og mod den rotation som ofte optræder i forbindelse med påkørsel eller fald. En cykelhjelm skal være spændt ordentligt fast for at kunne give den optimale beskyttelse af hovedet hvis uheldet er ude. Når du vælger at købe din cykelhjelm hos os online kan det være en god ide at kigge på vores oversigt over den hjelm du ønsker at købe og de mål som optræder. Det er jo en fordel at hjelmen passer første gang. Det får du både med Nutcase, Ventura og andre af vores billige kvalitets hjelme.

Billige cykelhjelme er et hit.

Der optræder mange cykelhjelme på vores shop som findes i mange prisklasser. Vi vil kun sælge godkendte cykelhjelme, og det er jo også det loven siger. Alligevel skal du nøje overveje hvilken cykelhjelm du køber. En meget billig cykelhjelm lever altid op til de nødvendige lovkrav men du får en lettere og bedre ventileret cykelhjelm når du betaler lidt mere. Hos Thebestprice vil vi anbefale at du køber en dejlig let eller godt ventileret cykelhjelm. Det kunne f.eks være fra Nutcase som er sikker kvalitet hver gang.

Kvalitets cykelhjelme på tilbud

Der kan være store besparelser når du skal købe så måske skal du se vores tilbud på cykelhjelme lige nu. Vi har fået mange nye cykelhjelme på lager da vi har fået mere plads og dermed også flere med nye farver og nye designs. Nye flotte Nutcase erstatter de udgående modeller og en Nutcase cykelhjelm er bare altid en som udmærker sig ved sin gode kvalitet. Hvis du vælger en Nutcase cykelhjelm på tilbud langt under vejledende pris, så kan du ofte få en rigtig lækker cykelhjelm med god komfort til samme pris som nogle af de billigste cykelhjelme på markedet.

Find cykelhjelme online hos os til fornuftige priser

Der kan være meget fornuft i at bære cykelhjelm. En cykelhjelm kan være med til at beskytte dit hoved og samtidig er en cykelhjelm en god forsikring når det går galt på cyklen. Derfor er det meget vigtigt at beskytte det. På de fleste cykelhjelme er priserne meget konkurrencedygtige i forhold til vores kollegaer på nettet der sælger cykelhjelme. Når du køber cykelhjelm skal det være en kvalitets cykelhjelm. Vores billige har stadig en høj kvalitet.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord