Demon Slayer Anime

Demon Slayer Figur

Demon Slayer Figur: Kimetsu no Yaiba er en Japansk mangaserie skrevet og illustreret af Koyoharu Gotouge. Den følger teenageren Tanjiro Kamado, der stræber efter at blive en dæmondræber, efter at hans familie blev slagtet og hans yngre søster Nezuko forvandlet til en dæmon.

Demon Slayer figur er kendt fra Youtube og Netflix og er meget populært.

-

Dansk Butik på Sjælland med Demon Slayer Figur Anime

Besøg vores butik i Store Merløse på Midt Sjælland og se vores udvalg af Demon Slayer figurer. Snart vil vi også have Demon Slayer sengetøj, plakater, bamser, nøgleringe, Hoodies og T-shirts

Køb Demon Slayer Figur i Danmark, Hurtig Levering Af Anime Figurer

Demon Slayer Figur Anime - Lidt om serien og de forskellige karaktere

Vi starter med at se en glad familie, drengen Tanjiro skal ned til byen og sælge trækul. Da Tanjiro var på vej hjem var det ved at blive mørkt. så han måtte sove hos en mand, og gik hjem dagen efter. Da han kom hjem... så han sin søster Nezuko og lillebror Rokuta ligge døde på jorden, foran døren. Han løb hen for at se hvad der var sket. han kigger ind i huset, han bliver helt chokeret, da han ser hele sin familie ligge døde. Han prøver alt hvad han kan for at få liv i dem, Der skete ikke noget men, hans søster Nezuko var stadig varm, så han tog hende på ryggen for at tage hende til en læge. Men på vej hen til lægen, begynder Nezuko at lave lyde, hun begynder nu at vågne, hun begynder at hive i Tanjiro, Tanjiro bliver glad men overrasket, til sidst river Nezuko så meget at, de falder ud over bjerget. De lander heldigvis på den tykke sne, Tanjiro er meget i chok, han kigger rundt for at få øje på Nezuko, han ser hende ved et træ..

Hun kigger ned i sneen, Tanjiro bliver lettet for at se hun er okay, han løber over til hende og mens han løber, spørger han om hun er okay, og om han skal bære hende, i det han kommer hen til hende.. Angriber Nezuko Tanjiro, hun prøver at bide ham i nakken. Men Tanjiro var hurtig til at tage hans økse frem, så Nezuko bed i øksen i stedet for ham. Tanjiro begyndte at græde, og begynde at spøge Nezuko og hun ikke ville stoppe, og tænke tilbage, efter lidt tid.. bliver der stille, Nezuko begynder at græde. I det kommer Giyu Tomioka han er en hashira.
(en hashiras er de 9 stærkeste demon slayer's)

Han prøver at skære hendes hoved af, men Tanjiro skubber hende til siden, så han rammer hans hår i stedet. Tanjiro prøver at beskytte Nezuko, ved at holde om hende, men han kigger, og Nezuko var der ikke. Han kigger overraskende rundt, og ser Giyu holder hende i hænder, Han siger at han bliver nød til at dræbe hende, Tanjiro bliver virkelig trist og vred på Giyu og siger, hun er min søster, hun har aldrig spist et menneske før, og hun vil aldrig skade noget menneske, han sætter sig på hug og bøjer, Giyu bliver meget vred over at Tanjiro siger som han gør, og siger, en dæmon er dæmon de er alle monstre, og stikker sit Nichirin Svær gennem Nezuko's skulder, Tanjiro bliver sur og løber mod ham, Men i det han løber imod Giyu, har han kastet sin økse.

Tanjiro prøver at slår Giyu men Giyu slår Tanjiro ud. Lidt tid efter kommer øksen tætter på Giyu, den er lige ved at ramme ham i hovedet, han tager hovedet lidt til siden, og øksen lander lige ved siden af hans hoved. Nezuko er blevet rasende så hun sparker Giyu lige i siden, hun løber hen til Tanjiro, men i stedet for at angribe ham, hun stiller sig foran ham, Giyu bliver virkelig overrasket over at hun prøve at beskytte ham. Nezuko prøver derfor at få hævn, ved at angribe Giyu, men Giyu slår hende lige ved halsen så hun er slået ud. Han har set noget i det søskendebånd, der er helt specielt, derfor vælger han at gå væk i stedet for at dræbe Nezuko.

Kort fortalt om Demon Slayer

Tanjiro finder sin familie dræbt, og den eneste overlevende, var hans søster Nezuko Kamado. Hun var forvandlet til en dæmon. Men Nezuko viser stadig tegn på menneskelige følelser og tanker. Tanjiro begynder at rejse for at finde dæmonen, der dræbte hans familie og forvandle hans søster til en dæmon, Han møder på vejen Sakonji Urokodaki, Han var den der tranede Tanjiro, Nezuko sov under hele Tanjiro's training. Da Tanjiro var færdig med at træne, skulle han til 'final selection' der møder vi Zenitsu, Inosuke, Genya, Kanao. Kanao træner Zenitsu, Inosuke og Tanjiro, i ''butterfly Mansion'' efter final selectionen. Senere i serien møder Tanjiro 'The Hashiras'. De har fundet ud af at en demon slayer, bærer en dæmon i en kasse, hvilket er imod reglerne. de bliver enige om at finde ud af om Nezuko, vil dræbe/angribe nogle mennesker, Sanemi skær sig selv i armen, så de kan se hvis Nezuko vil have blodet. Men Nezuko afviste, ved at trække hovedet væk. siden der har Nezuko, Tanjiro, Inosuke og Zenitsu blevet gode venner og går på mange missioner sammen.

Køb Demon Slayer Figur i Danmark

Vi er en dansk butik og webshop som sælger Demon Slayer figurer. Du kan b.la. købe Nezuko Kamado, Tanjiro Kamado, Zenitsu Agatsuma, Inosuke Hashibira, Kanao Tsuyuri, Giyu Tomioka, Kyojuro Rengoku, Tengen Uzui, Mitsuri Kanroji, Muichiro Tokito, Obanai Iguro, Sanemi Shinazugawa og Inosuke Hashibira.

De forskellige Demon Slayer figur som følgende EAN numre: 

4983164198447 Tanjiro Kamado

4983164199659 Tanjiro Kamado uden kappe

4983164198454 Nezuko Kamado

4983164198638 Zenitsu Agatsuma

4983164199420 Inosuke Hashibira

4983164162066 Kanao Tsuyuri

4983164199437 Giyu Tomioka

4983164169577 Kyojuro Rengoku

4983164170283 Tengen Uzui

4983164171846 Mitsuri Kanroji

4983164170979 Muichiro Tokito

4983164174953 Obanai Iguro

4983164173079 Sanemi Shinazugawa

4983164162912 Inosuke Hashibira uden hoved

Hvem er stærkest? fra top til lavest (Main characters)

1.Yoriichi Tsugikuni

2.Tanjiro Kamado

3.Gyomei Himejima

4.Sanemi

5.Obanai Iguro

6.Muichrio Tokito

7.Giyu Tomioka

8.Kyojuro Rengoku

9.Mitsuri kanroji

10.Tengen uzui

11.Shinobu Kocho

Hvor lang tid vare et Demon Slayer afsnit ca.?

Et afsnit vare ca.20 minutter.

Findes der gode Dæmoner i Demon Slayer?

Der findes lige nu 3 gode dæmoner: Nezuko, Tamayo og Yushiro

Hvor mange serier af Demon Slayer er der lavet? og hvor mange sæsoner er der?

Der der blevet lavet 32 serier og 2 sæsoner. Sæson 2 er en helt ny sæson.

Hvor mange Demon Slayer film er der lavet?

Der er lavet én film, Den hedder Mugen Train. Den handler om den nye film venter en mission på et toget, hvor 40 personer er forsvundet indenfor meget kort tid. Demon Slayer: Mugen Train' er blevet en sensation i hjemlandet, hvor det er den bedst sælgende biograffilm nogensinde på tværs af alle genrer. Mens den på verdensplan er blevet den bedst sælgende anime film nogensinde, hvor den altså bl.a. har overgået klassikere!

Hvem er gode og hvem er onde?

De gode er f.eks alle dem der ikke er dæmoner, Lowermoons eller Uppermoons.

(De gode)

Uta, Tsukahiro, Toko Agatsuma, Toshiya Fuji, Sumihiko Kamado, Yoshiteru Agatsuma, Benio, Hisa, Aoba, Sakura

Haruka Shiraisshi, Kotoha Hashibira, Shinnisuke Tachibana, Ruka Renguko.

(Demon slayer corps)

Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado, Hashibira Inosuke, Zenitsu agatsuma, Kanao Tsuyuri, Genya Shinazugawa, Murata, Aoi Kanzaki

Goto, Sumi Nakahara, Kotetsu, Kasukai Crow, Ozaki, Kagaya Ubuyashiki, Amane Ubuyashiki, Hinaki Ubuyashiki, Nichika Ubuyashik 

Kiriya Ubuyashik, Kanata Ubuyashik, Kuina Ubuyashik, Suma, Makio, Hinatsuru, Sabito, Makomo.

(Hashiras)

Giyu Tomioka, Shinobu Kocho, Kyojuro Rengoku, Tengen Uzui, Mitsuri Kanroji, Muichrio Tokito, Gyomei Himejima, Obanai Iguro, Sanemi Shinazugawa

(Tidliger Hashiras)

Kanae Kocho, Jigoru Kuwajima, Sakonji Urokodaki, Shinjuro Rengoku

(Demon)

Hand Demon, Susamaru, Yahaba, Tongue Demon, Spider Demon (son), Temple Demon, Spider Demon (daughter), Yushiro, Lady Tamayo

Nezuko, Horned Demon, Swamp Demon, Spider Demon (mother), Spider Demon (father)

(Lowermoon)

Emnu, Rokuro, Wakuraba, Mukago, Rui, Kamanue, Kyogai

(Uppermoon)

Kokushibo, Douma, Akaza, Hantengu, Gyokko, Daki, Gyutaruo, Kaigaku

(Demon King)

Muzan

Info om Nezuko Kamado

Nezuko er en dæmon, men hendes minder var for det meste væk, efter hun blev en dæmon. Hun beholdt dog nok af sine minder til ikke at dræbe Tanjiro. På grund af to års hypnose af Urokodaki, betragter Nezuko alle mennesker som sin familie og vil angribe enhver dæmon, der truer dem.
I stedet for at indtage menneskekød, for Nezuko energi fra søvn og har en tendens til at blive bevidstløs i lange perioder efter at have overanstrengt sig for meget. I første omgang er hun ude af stand til at tale og må have en bambuspind i munden, som Giyuu Tomioka Har givet hende, for at undgå at bide nogen mennesker.

Hun får talekraft, på grund af at hun ikke har snakket i mere end to år. Nezuko har flere kræfter, herunder regenerering, overmenneskelig styrke, vækst, hurtig krympning og kan lave en blod demon teknik kaldet "Eksploderende blod" der får hendes blod til at brænde, når det forlader hendes krop.

Tanjiro bærer hende generelt rundt i en trækasse (en gave fra Urokodaki), indtil hun udvikler evnen i at overleve i sollys, hvor Muzan sigter mod hende kort efter. Nezuko's sind og menneskelighed bliver til sidst genoprettet under den sidste kamp mod Muzan Kibutsuji, og det antydes, at hun hjælper Tanjiro med at komme sig over sin dæmon transformation ved at lade ham indtage hendes blod, som indeholder antistoffer mod Muzans dæmoniske blod.

Nezuko Kamado er 14 år (fysisk) 12 år, når hun er forvandlet til en demon.

Højde: 153 cm

Hendes vægt er: 45 kg

Hun har fødselsdag d 28. december

Hendes hårfarve er: Sort

Køb Demon Slayer Figur i Danmark, Hurtig Levering Af Anime Figurer

Demon Slayer Figur

4983164198447 Tanjiro Kamado Figur

4983164199659 Tanjiro Kamado uden kappe Figur

4983164198454 Nezuko Kamado Figur

4983164198638 Zenitsu Agatsuma Figur

4983164199420 Inosuke Hashibira Figur

4983164162066 Kanao Tsuyuri Figur

4983164199437 Giyu Tomioka Figur

4983164169577 Kyojuro Rengoku Figur

4983164170283 Tengen Uzui Figur

4983164171846 Mitsuri Kanroji Figur

4983164170979 Muichiro Tokito Figur

4983164174953 Obanai Iguro Figur

4983164173079 Sanemi Shinazugawa Figur

4983164162912 Inosuke Hashibira uden hoved Figur

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord